ECOMED CLINIC se adreseaza atat persoanelor suferinde de o gama larga de afectiuni cronice sau acute,cat si populatiei sanatoase care doreste sa-si mentine aceasta stare. 

Având deschidere maximă către identificarea nevoilor și a gradului de satisfacție a pacienților, Centrul Ecomed Clinic intenționează să transmită  ideea că vizita la medic nu presupune în mod automat starea de boală, ci trebuie să aibă și un caracter preventiv.

Valorile credinței noastre se numesc: profesionalism, dragoste față de semeni, atenție față de serviciile pe care le oferim și concentrare absolută asupra pacienților. 

Ne dorim sa sa ridicam standardele acestor servicii, prin indeplinirea obiectivelor de performanta: calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate, cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii.

Valorile in care credem sunt: spiritul de echipa, corectitudinea, creativitatea, inovatia, flexibilitatea,  imbunatatirea calitatii vietii.

Cui ne adresam

Recuperarea medicala impune un program de pregatire activa a pacientului pentru stimularea potentialului maxim functional.

Scopul recuperarii este atat ameliorarea unor deficiente, combaterea factorilor de agravare a unor disfunctii somatice cat si reducerea gradului de dependenta a persoanelor cu disabilitati/handicap.

Ne adresam atat persoanelor sanatoase care doresc sa-si mentina un tonus fizic optim cat si celor cu patologii acute sau cronice de tipul:

 1. afectiuni reumatismale-reumatism degenerativ (coxartroza, gonartroza, discopatii cervicale si lombare), reumatism inflamator cronic(poliartrita reumatoida, spondilita anchilopoietica), reumatism abarticular (periartrite, stiloidite, epicondilite) .
 2. afectiuni neurologice (sechele post AVC, traumatisme vertebro-medulare), scleroza multipla, pareze/paralizii de nervi periferici, nevralgii, radiculopatii
 3. afectiuni posttraumatice:contuzii, entorse, luxatii, fracturi, intinderi tendo-musculo-ligamentare;
 1. tulburari de statica vetebrala (scolioze, cifoze, cifiscolioze, hiperlordoze) sau a piciorului( plat, cav).
 2. afectiuni vasculare periferice (tulburari de circulatie arteriala:arteriopatia obliteranta, angiopatia diabetica, in stadiile I-II,tulburari ale circulatiei venoase si limfatice);
 3. afectiuni otorinolaringiene: sinuzite fronto-etmoidale si maxilare, rinite cronice, otite cronice.
 4. afectiuni locale sau generale ale tesutului de colagen (retractia aponevrozei palmare Dupuytren,fibrozite,dermatomiozite,sclerodermie).
 5. Leziuni tegumentare:plagi postoperatorii, leziuni de decubit(escare), acnee, veruci, herpes simplex, cicatrici;
 6. afectiuni dermatologice: acnee, cicatrici cheloide, eczeme.
 7. afectiuni stomatologice:dureri postextractii dentare, gigivite, paradontopatii
 8. afectiuni ginecologice: anexite, metroanexite, amenoree.

De asemenea ne adresam copiilor si adolescentilor cu diverse vicii posturale, persoanelor supraponderale, femeilor cu osteopenie/osteoporoza, gravidelor si persoanelor care doresc intretinere corporala.

TOATE SERVICIILE